TALOA ARTO-IRINEZ EGINDAKO ELIKAGAI NUTRITIBOA DA, GLUTENIK GABEA
Saralegi taloak familiak Leitzako soroetan landutako artoa erabiltzen du lehengai gisa. Harri-errota batean modu tradizionalean ehotzen da, eta artisau moduan egiten da.
Saralegi taloak egiteko erabiltzen den artoaren hazia belaunaldien arteko transmisioari esker berreskuratu da, eta modu jasangarrian lantzen da Leitzako lurretan, taloak egiteko lantegiaren ondoan. Ez transgenikoak, jakina.
GURE PRODUKTUAK
Berotu eta gozatzeko prest
Bete itzazu gehien gustatzen zaizunarekin
TALO GOXO-GOXO BATERAKO
GURE BEZEROEK DIOTENA
Gure bezeroen gogobetetasuna da pizgarririk onena egunero lan hori egiten jarrai dezagun.
PROPOSAMEN GOXO-GOXOAK
AZKEN ERREZETAK
NEKAZARITZA & EKOLOGIA
Landa-inguruen garapenari laguntzen diogu; baliabide naturalak modu jasangarrian erabiltzen ditugu
PRODUKTU OSASUNGARRIAK
Leitzako Arro baserrian, ezagutza tradizionalak eskaintzen duen jakindurian eta bermean oinarrituta, eta gaur egungo teknologiaren erabilerari egokituta, produktu osasungarria eta oso kalitate handikoa eskaintzea lortu dugu.